31 - 01 - 2022

Lancering Metazoa website!

Lancering nieuwe website Metazoa!
Met dankbaarheid en gezonde spanning presenteren wij onze nieuwe website, productnamenen verpakkingen.Onze dank gaat uit naar alle mensen die ons hierin support hebben gegeven, input, geduld en vertrouwen.Metazoa bestaat sinds 1994 .Ontstaan vanuit passie voor het fokken van dieren en het doorgeven van gezonde generaties.Nu jaren later is Metazoa zonder enige vorm van marketing gegroeid tot wat het nu is.De producten zijn verkocht op basis van kwaliteit en tevredenheid van de eigenarenvan dieren.En toen groeide Metazoa uit zijn jasje.
Heel positief maar het vraagt ook om vernieuwing en een bredere aanpak.
We hebben hard gewerkt met een fantastisch merkenbureau aan de volgende fase van Metazoa.
Nieuwe productnamen, nieuwe voerzakken, nieuwe herkenbaarheid en eenandere manier om ons te onderscheiden door het voer eer aan te doen en het te omhullen met eenmooie verpakking.
Wij staan klaar voor de eigenaren die hun dieren het beste willen geven.Wij omarmen alle ondernemers die met interesse en betrokkenheid het merk Metazoa verder willen uitbouwen.
Wij hopen van harte dat wij een goede dienst aan dier, eigenaar en ondernemer kunnen leveren. Wij verwelkomen iedereen op de website!
Team Metazoa

Team Metazoa