23 - 04 - 2024
Partners
Horses

Strategische Partner Worm & Co

Worm & Co is hét bedrijf dat gespecialiseerd is in mestonderzoek bij paarden. Bij Worm & Co staat deskundigheid en de gezondheid van paarden hoog in het vaandel. Deze kernwaarden staan bij Metazoa hoog in het vaandel en daarom zijn wij trots dat Worm & Co onze strategische partner is.



Door onze gezamelijke kennis te delen en over te dragen aan paardeneigenaren streven we naar een positieve impact op de paardensector en verbeteringen in de welzijnsstandaarden.

Worm & Co wil worm resistentie tegen gaan door paarden eigenaren er bewust van te maken van het belang van een mestonderzoek voor het ontwormen van je paard. Zo is gebleken uit onderzoek dat 74 procent van de paarden onnodig ontwomd wordt. Dat is een erg hoog pecentage wat voor resistentie kan zorgen en makkelijk voorkomen kan worden door eerst mest ondezoek te doen. Worm & Co maakt het doen van een mestonderzoek voor paardeneigenaren zo makkelijk mogelijk door binnen 24 uur een uitslag te kunnen geven met eventuele passende wormbestreiding. Hierbij geven ze de mogenlijkheid om gelijk de geadviseerde wormkuur te bestellen en een digitaal logboek bij te houden.